Blom Music Management

Coaching

Haal jij alles uit je muzikale carrière?

Na jaren studie bespeel je je instrument op hoog niveau. Je hebt talent, ideeën voor uitvoering en je werkt hard. Alles voor een succesvolle carrière als musicus. Maar er komt veel meer op je pad:

  • je publiek vinden en bereiken;
  • weten hoe je de juiste managers en impresariaten bereikt;
  • je netwerk onderhouden;
  • jezelf en je product presenteren en ‘verkopen’;
  • concurrentie door nieuwe media;
  • je repertoire kiezen;
  • overtuigen en onderhandelen.

Allemaal zaken die veel invloed hebben op je artistieke carrière. Zakelijke aspecten die je inkomsten beïnvloeden, maar ook nodig zijn om gemotiveerd te blijven en artistieke keuzes te maken. Tijdens je opleiding wordt hier helaas weinig aandacht aan besteed.

Het coaching traject van Lukas Groen is daarom speciaal ontwikkeld voor musici. Lukas geeft je zakelijke inzichten en neemt je mee in de wereld van marketing en artistieke ondernemersvaardigheden. Na het traject heb jij zelf de regie, zodat je echt het uiterste uit je muzikale carrière haalt.

Een ondernemerscoach die jouw taal spreekt

Als ervaren musicus en artistiek entrepreneur, legt Lukas als geen ander de verbinding tussen de artistieke behoeften van musici en de zakelijke kant van het vak.

Lukas is een ervaren dirigent en actief als docent, coach en projectontwikkelaar. Hij heeft met veel internationale orkesten gewerkt, geeft masterclasses en coacht en adviseert veel gerenommeerde musici. Lukas was verantwoordelijk voor de oprichting van Pärnu Music Festival, International Järvi Academy en Baltic Academies Orchestra. Ook was hij artistiek directeur van Pärnu City Orchestra, projectontwikkelaar voor het Estonian Chamber Orchestra Glasperlenspiel Symfonietta en projectadviseur en docent professor voor de Gstaad Academy van het Menuhin Festival in Zwitserland.

Neem zelf de regie over je carrière als musicus

Na 6 coaching sessies weet jij precies wat je zakelijk nodig hebt om alles uit je muziek te halen. Lukas brengt met jou, je persoonlijkheid, talenten (naast de muziek), wensen en ambities in kaart en koppelt daar kennis en inzicht over de muziekwereld en zakelijke kant van het vak aan. Meer weten? Neem contact op voor een persoonlijk advies.